FÖR MEDLEMMAR

Tillsammans är vi starkare!

_________________________________________________________________________________________________
TELIA AVISERAR SLÄCKNING AV KOPPARNÄT

Telia aviserar släckning av kopparnäten i Falköpings kommun 31/5 2017. Läs mer här!
_________________________________________________________________________________________________

 


Falbygden är fantastiskt – inte minst när det gäller fiberutbyggnaden. Det finns ett 20-tal lokala fiberföreningar bara i Fal­köpings kommun. 

Det lokala initiativet och engagemanget har varit en avgörande framgångsfaktor för att vår landsbygd har fått, och kommer att få, tillgång till moderna fiberoptiska nät för dagens och framtidens sätt att kommunicera med omvärlden.

Låt oss samarbeta!
Alla som har arbetat i föreningarnas styrelser vet att det är mycket arbete och många frågetecken som skall rätas ut. Vi har alla lärt oss oerhört mycket under resans gång. Och vi har passat på och tagit lärdom av andra föreningar som varit i samma situation tidigare.

Detta skvallrar om att vi alla tjänar på att samarbeta. Vi kan dela med oss av kunskaper och erfarenheter och vi kan förmedla olika typer av konsulttjänster – t ex finns en rad kunniga och numera erfarna medlemmar i styrelserna bland våra föreningar. Inte minst kan vi samarbeta vid framtida upphandlingar. Tillsammans blir vi starkare och kommer att kunna få bättre villkor t ex vid upphandling av kommunikationsoperatörer. 

Därför hälsar vi din fiberförening välkommen som medlem i Falbygdens Paraply­fiberförening! Börja med att skicka ett mail som intresseanmälan till ordföranden Christer Eliasson.